I Kjølberg Speidergruppe driver vi med aktiviteter for alle aldre, begge kjønn og folk med alle slags interesser. Vi har plass til enhver som ønsker å være med på masse sosialt, utfordrende, spennende, kreativt, koselig, hyggelig, artig, lærerikt og morsomt.

Eneste kravet vi stiller til deg er at du liker å være sammen med andre personligheter.

Vi driver med mye forskjellig i Kjølberg.

 

Vi har bevern for de helt små . Her finner de på mye artigheter for våre små speidere. Du får utfordringer som passer til deg som er ung og er i et tidlig stadie i å lære nevenytte ting. I tillegg kommer småspeidern for våre store småfolk . Her er vi ute på små turer og finner på mye lek og morro. Ja, vi lærer masse også.
Alder 6-10 år.

Troppen.  Her havner du sammen med en av patruljene våre og finner på mye sosialt, artig og lærerikt. Masse turer og uteaktiviterer. Du drar på tur med gutter og jenter på din egen alder, og vokser opp til å bli mer selvstendig.

Du vil få mange nye venner og bekjente. Og tenk å lære en masse nyttig du vil trenge videre i livet samtidig mens du har det gøy.
Alder 10-16 år.

 

Så har vi rovern for våre eldre, og rustne speidere.  Ja, når du nærmer deg 20 så får du bli en rover og leve det rolige livet... Nei, i rovern vår så finner vi på enda mer sprell for våre eldre og sosiale rovere enn du noensinne ville forestille deg i en rovergruppe. Du vil ikke ruste bort og glemme om friluftsliv, lek og moro.

I Kjølberg Speidergruppe er vi så heldige at vi har en patruljer som heter Elg. Her har vi et flott tilbud for psykisk utviklingshemmede som ønsker å være med i speidern. Ikke bare gir speidergruppa et flott tilbud til disse guttene, men de gir så utrolig mye tilbake til resten av gruppa. De gir oss andre en stor forståelse om de som kanskje har en litt annen hverdag enn noen av oss, allikevel er de utrolig flotte mennesker med mye å gi.

 

Det er masse hjerterom for de som ønsker å være ledere . Kjølberg har mange flotte mennesker som er ledere. Du vil ikke finne noe annet sted med en slik samling med unike mennesker. Det er plass for deg hos alle våre enheter. Du kan få så mye/lite ansvar du ønsker å drive med. Du kan være hos de helt yngste, våre småfolk, ja alle barn fra 6 år og oppover til gutte- og jentetropp.
 Det gir masse tilbake å jobbe med ivrige barn med felles interesser.

Om du ønsker å bli med i vår speidergruppe nøl ikke!  Bli med på et møte, og kanskje finner du ut at dette er noe for deg. Ta kontakt med vår gruppeleder eller en av oss andre lederne
 (Kontaktinformasjon til oss andre finner du under "Kontakt oss")