I Kjølberg Speidergruppe driver vi med aktiviteter for alle aldre, kjønn og folk med alle slags interesser. Vi har plass til enhver som ønsker å være med på masse sosialt, utfordrende, spennende, kreativt, koselig, hyggelig, artig, lærerikt og morsomt. Friluftsferdigheter er ikke en forutsetning for å være med, men det er en fordel å trives utendørs.

Eneste kravet vi stiller til deg er at du liker å være sammen med andre personligheter.

Vi driver med mye forskjellig i Kjølberg.

 

Bevern 6 - 7 år
For de helt små . Her finner de på mye artigheter for våre yngste speidere. Du får utfordringer som passer til deg som er ung og er i et tidlig stadie i å lære nevenytte ting.

Småspeidern 8 - 9 år
For våre "store" småfolk . Her er vi ute på mindre turer og finner på mye lek og morro. Men vi lærer masse også.

Troppen 10 - 16 år
Her havner du sammen med en av patruljene våre og finner på mye sosialt, artig og lærerikt. Masse turer og uteaktiviterer. Du drar på tur med gutter og jenter på din egen alder, og vokser opp til å bli mer selvstendig. Du vil få mange nye venner og bekjente. Og lærer masse nyttig du vil trenge videre i livet samtidig som du har det gøy.

Rovern 16+ år

Så har vi rovern for våre eldre, og rustne speidere.  Ja, når du begynner å nærme deg 20 får du bli en rover og leve det rolige livet... Nei, i rovern vår så finner vi på enda mer sprell for våre eldre og sosiale rovere. Du vil ikke ruste bort og glemme om friluftsliv, lek og moro.

Elg
I Kjølberg Speidergruppe er vi så heldige at vi har en patrulje som heter Elg. Her har vi et flott tilbud for psykisk utviklingshemmede som ønsker å være med i speidern. Ikke bare gir speidergruppa et flott tilbud til disse guttene, men de gir så utrolig mye tilbake til resten av gruppa. De gir oss andre en stor forståelse for de som kanskje har en litt annen hverdag. Elgene er flotte mennesker med mye å gi. Og de har vært en del av gruppa siden 1987.

Ledere

Det er masse hjerterom for de som ønsker å være ledere . Kjølberg har mange flotte mennesker som er ledere. Du vil ikke finne noe annet sted med en slik samling unike mennesker. Det er plass for deg hos alle våre enheter. Du kan få så mye/lite ansvar du ønsker å drive med. Det gir masse tilbake å jobbe med ivrige barn med felles interesser.

 

Om du ønsker å bli med i vår speidergruppe nøl ikke!  Bli med på et møte, og kanskje finner du ut at dette er noe for deg. Ta kontakt med vår gruppeleder eller en av oss andre lederne
 (Kontaktinformasjon til oss andre finner du under "Kontakt oss")