Avtale på plass

Vi har i dag inngått intensjonsavtale med Solhytten for levering av ny speiderhytte på Ingerhaug. Vi har vært i god dialog med denne leverandøren og føler nå at vi kan komme i mål med ei fin og solid speiderhytte. Endelig teikninger osv skal vi få lagt ut så fort det kommer fra Solhytten. Det blir en hytte med to store soverom, bad/wc og stor stue/kjøkken i første etasje, i andre finner vi loftstue og to sovesaler. Med andre ord plass til 30 personer! Planen er at bygget skal stå ferdig i løpet av 2017.

Er det noen som har gode kontakter innen VVS, elektroarbeid og kjøkkenleverandør, så ta kontakt. Da dette er ting vi skal selv ut og innhente anbud på.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.