Det er viktig at alle leser gjennom informasjonen nedenfor før første møte på Pernes. Fordi vi er såpass mange speidere så må vi ha litt organisering rundt logistikk når vi er på Pernes. Vi håper derfor at alle bidrar til at dette går så smidig som mulig.

Vi vet at varierende smittetrykk kan bidra til at samkjøring er mindre aktuelt. Men vi oppfordrer til dette når det er mulig, ettersom det betyr færre biler inn/ut. Det er begrenset plass inne ved Pernes.

Dersom det er foresatte som ønsker å gå seg en tur mens møtet pågår, anbefaler vi at dere parkerer ved gansrød og går derfra. Innkjøring via turveien. Ca. 1km å gå inn til Pernes, beregn 15-20min på å gå. Dersom det er eldre speidere som ønsker å gå inn på egenhånd så kan de slippes av her.

For de eldste speiderne er det mulig å sykle ut. Lønner seg å sykle via lysløypa og krysse Torsnesveien ovenfor Gansrød og fortsette grusveien nedover. Se markert sykkelkrysning i kartet. Fortsett ned grusveien på andre siden, gjennom gårdstunet og ta til venstre i krysset etter gården.

For de som skal slippes av inne på Pernes er det innkjøring fra Torsnesveien. Første grusvei til høyre, rett etter Ulfeng gård (når man kommer fra byen). Fordi veien er smal, blir det praktisert enveiskjøring. Vi vil ha en leder i hver ende som passer på at det kun kjøres en vei av gangen. På grunn av dette vil man også måtte vente litt før man kan kjøre ut igjen. Vi ønsker at foresatte er litt tidlig ute, slik at alle er inne før møtet starter kl 18:00. Vi stenger for innkjøring 17.55. Alle som skal ut igjen, må kjøre ut med en gang vi åpner for det. Dette for at de som er litt sent ute, skal få komme inn så raskt som mulig. Når det gjelder henting, stenger vi for innkjøring ca. 19.25. Etter møtet er det viktig at ingen kjører ut igjen før de har fått beskjed av en leder om at det er klart.

Se kart her