Jobbing Piratleir/sommerklubb - Rovern

Beskrivelse

Kretsen er i full gang med å planlegge sommerens piratleir og sommerklubb som går av stabelen uke 26 (24. -28. juni) og 27 (1. - 5. juli), 2023.

OBS: Dette fungerer kun som informasjon. All søknad går gjennom kretsen. Merk også at årets speiderleir for tropp er fra 29. juni - 6. juli.

Speidere som er ferdig med 10. klasse (til sommeren) eller eldre, kan søke. Vi tar imot søknader for en eller begge ukene. Det er viktig at dette blir presisert i søknaden. Vi ønsker også å vite hvilken speidergruppe dere tilhører slik at vi kan ringe for referanse.

Søknad sendes på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. fortløpende. Søknaden bør inneholde speidererfaring og annen jobberfaring. Oppgi også en speiderleder som referanse.

Vi ansetter først en liten gruppe med folk for å ha basisbemanning og vil kontinuerlig ansette folk helt fram til aktivitetene starter. Dette fordi vi ikke vet hvor mange barn som vil melde seg på. Alle vil få en bekreftelse på at søknaden er mottatt og bli innkalt til intervju, men det kan gå litt tid før de hører noe mer fra oss. Vi regner med å ha intervjuer i månedsskifte februar/mars, så søknaden må være mottatt innen den tid.