Ingerhaug ble bygd opp på nytt etter at den forrige hytta brant ned høsten 2015. Hytta sto ferdig i mai 2018 og er en speiderhytte med moderne fasiliteter.

Stue

Stue

Trapp til andre etasje
Loftstue

Overnatting

Soverom 1
Soverom 2

Hytta har overnattingsplass til 24 personer. I første etasje er det to soverom. Soverom 1 har 6 sengeplasser fordelt på tre køyesenger. Soverom 2 har 8 sengeplasser fordelt på 4 køyesenger.

Hems Sør
Hems Nord

I andre etasje er det to soverom utstyrt med madrasser for å ligge på gulvet. Det er totalt 10 soveplasser i andre etasje, 5 madrasser på hvert rom.

Kjøkken

Responsive image

Kjøkkenet i hytta er moderne og inneholder kjøleskap med liten fryser, stekeovn, kombinert steke- og mikroovn, koketopp og oppvaskmaskin. Det er godt med benkeplass til matlagning. Hytta har dekketøy og servise til 24 personer. Vanlig utstyr nødvendig for matlagning er tilgjengelig på hytta.

Baderom/toalett

Det er tre toaletter innendørs på hytta. Ett av disse er plassert nærme døra i gangsonen. De to andre er plassert i skofri sone. Et av toalettene er litt større for de med ekstra behov. Det finnes en dusj på hytta, men denne skal kun benyttes ved nødstilfeller.

Oppvarming

Hytta har gulvvarme og panelovner som sørger for en jevn varme. Disse kan fjernstyres slik at hytta kan være varm til ankomst ved vinterutleie. Det er ovn med vedfyring i stua.

Terrasse

Veranda

Veranda
Veranda

Hytta har en stor terrasse med piknikbenker til å sitte på. Det er utgang til terrassen rett fra stua. Det er rampe opp til terrassen på ene siden.

Kort Info

4 soverom

24 sengeplasser

3 toaletter

Innlagt brønnvann

Oppvaskmaskin

Panelovner/Varmekabler

Vedovn i stua