Kjølberg Speidergruppe pleier vanligvis å starte opp vårsemesteret andre uken i januar. I år er litt annerledes. På grunn av de nåværende nasjonale og lokale regler og forskrifter, velger vi å avvente litt med oppstart av møter i enhetene. Vi følger med på råd og retningslinjer og vil komme med mer informasjon etterhvert. 

I mellomtiden vil vi oppfordre alle til å fortsette å nyte friluftslivet alene eller sammen med sine nærmeste. Vi har mange flotte steder man kan nyte (med avstand til andre) både i og utenfor byen. Dagens snøfall gir også håp om muligheter for skigåing og snølek fremover. Man kan også sjekke ut ut.no for turforslag. Mange er kanskje kjent med appene Pokémon Go eller Ingress. Noen andre apper som kan sjekkes ut er Kul Tur appen eller Geocaching. Noen ganger trenger ikke en tur å ha et spesielt mål heller. F.eks. en "undringstur". Forsøk å gå en tur langs en vei du ikke har gått før og legg merke til detaljene rundt deg og undre deg over omgivelsene.

Følg også med på Fredrikstad Kommunes prosjekt #52lufteturer. To av turene er allerede lansert og det kommer en ny en hver uke.

https://www.fredrikstad.kommune.no/tjenester/kulturogfritid/Friluftsliv/52-lufteturer/

I tiden vi lever i nå er det flott at vi har så mange kommunikasjonsmidler tilgjengelig. Ta dere tid til å ringe enn dere tror trenger litt ekstra omtanke, hold kontakten med venner og familie på telefon, melding eller chat og send gjerne noen bilder til besteforeldre eller andre som man ikke får truffet så ofte som man pleier. Ta vare på hverandre. Så sees vi snart for mer speiding.